Yine Azdık

Gördün mü boynunu, sırtındaki kıvrımları, poposunun hemen üstündeki gamzeye benzeyen şirin çukurlukları. Tamam yaklaş arkasından. Dokunduğunda vücudunun bilmem neresinde kopan patlamaları hisset. Ellerini vücudunda gezdirirken nefes alıp verişindeki ritimsizliğin farkına var.
Belinden kavra şimdi tatlı sert çek kendine. Poposundan anlasın ne kadar sertleştiğini. Tut sen bırakma. Diğer eline kavra çenesinden dönder yüzünü kendine doğru. Öp şimdi. Ne çok ıslak ne de tırsak. Tuttur işte ayarı. Öyle kavra ki belinden parmaklarının ucu olsun yer ile tek teması. Öptün mü oğlum? Bütün vücudunu çevir yasla duvara. Bak gözlerine bana değil. Onda cevap. Bir sonraki adım gözlerinde. İn aşağıya yavaştan. Dudaklarınla gezerek in. Gögüs uçları,göbeği pas geçme sakın. İnerken de ellerin gögüslerinde olsun. Uçlarında. İndin mi? Tut bi bacağından omuzuna al. Açılsın hazinenin kapıları. Ayrıldı mı? Gördün mü? Hah. Tamam. Parmağının biri klitoriste olsun bildin mi yerini. Aferin böyle. Öp şimdi. Önce dudaklar değsin sonra dil. Gezdir. Hafiften de içine gir çık dilinle. Parmakları unutma. Sertleşecek klitoris. Devam et böyle. Bacakları titremeye başladı mı? Omzundaki bacağın yükünü tamamen aldın mı omuzuna? Unutma cevap onda. Sertleşti mi klitoris. Tamam. Kalk şimdi ayağa sen de. Acele etme hemen. Veda öpücüğü kondur kukuya. Yavaştan çık yukarı. Bak gözlerine şimdi. Ne istiyor? Çözdün mü? Öp dudaklarını tekrar. Bu sefer daha ıslak olsun. Biraz da sertleş artık. Elini ensesinde gezdir öperken. Kavra saçlarını tut. Anladı mı? Tamam. İndir şimdi yavaşça aşağıya. Bir elin saçında bir elin sikinde. Bak gözlerine. Yaklaştır kafasını. Yüzünde gezdir biraz. Tamam. Dudaklarında dolaştıktan sonra gir ağzına. Ellerini kullanmasına izin verme. Unutma kontrol sende. Hızlan biraz ve her defasında biraz daha fazla sok. Ritmi kaybetme. Ritm önemli. Hepsini sok şimdi. Bak gözlerine. Yaş geldi mi? Tamamdır. Çıkar şimdi ağzından yüzünde gezdir. Acele etme. Kaldır şimdi. Yatağın kenarına getir. Arkasına geç. Ayakta dursun ama başı yatakta olsun. Yaptın mı? Helal. Arkasında mısın? Gördün mü manzarayı? Aferin.
Gir içine tek seferde. Sert olsun. Tepkisini ölç. Git, gel. Ritmi hiç bozma. O da seninle hareket etmeye başlıcaktır. Bunun anahtarı ritim. Git ve gel. Şarkirtler gibi boşalma hemen. Konsantre ol. Git ve gel. Ses çıkarmaktan korkma ama korkutma da asla. Onu duy. Hisset. Dur sakın boşalma. Git ve gel. Ellerini gezdir. Yaksın gezdiğin yerleri. Hızlan biraz. Biraz daha. Aferin. Git ve gel. Kıvama geldi mi? Sesinden anladın mı? Tamam. Mutlu sonu hakettin. Aferin.
NOT: Esinlenilmiştir.

0 Yorum: (+add yours?)

Yorum Gönder