Am, Göt, Meme Dururken Neden Ayak?


Defansif Matmazel'e

Neden? Aslında ilginç olan bu soruyu herkesten önce biz kendimize sormuşuzdur. Neden normal insanlar gibi am, göt, meme üçlüsü yeterli olmadı bize? Aslında yanlış olan yeterli olmaması değil diğer insanların bu üçlünün yeterli olması gerektiğini düşünmesi ve hatta standarta bağlanmasıydı. Yoksa am, göt ve meme bizim için de her erkekteki değerini kaybetmez.
"Farklılık hep iyidir."felsefesini hormonlarım benden önce benimsemişse benim yapabileceğim pek bişey yok. Bu bir tercih değil ki. "Bugünden sonra ayaklar seks hayatımda önemli bir yere sahip olacak mına goyım." gibi bir cümle hiç olmadı. Başkasında da olduğunu sanmıyorum. Ha suçu hormonlara atıp bu olaya mutsuzlukla bakmak da huyum değil oğlum. Madem böyleyim böyle yaşamasını öğrenmeliyim diyeli en az 10 yıl olmuştur.

1 Yorum: (+add yours?)

gabfacciolo dedi ki...

Thaitanium - T-Shirt
T-Shirt - thaitanium.com T-Shirt - toaks titanium 750ml pot thaitanium.com Thaitanium, Sontava, micro touch hair trimmer titanium wok Thaitanium, titanium white fennec T-Shirt.com, T-Shirt.com ridge titanium wallet THaitanium, T-Shirt.com, THaitanium.com, THait

Yorum Gönder