Bi Duble Sek Aşk.

2 Yorum


Saydım.
Koyun, kuzu tamam.
Bir sen eksiksin.

Adı aşk. Yani kişiden kişiye değişir lafım yok. Peki zamana göre değişir mi? Bir çobanın sevgilisine yazdığı şiirin küçük bi parçası yukarıdaki. Basit görünüyor ilk bakışta farkındayım. Oysa değil işte öyle.
Onu kıyaslayabileceği başka bir şeye sahip değil ki. Arabası, yatı ya da katı yok. Koyunu, kuzusu var onun.
Yukarıdaki mısraları duysanız sevgilinizden ne hissedersiniz? Ya da sevgilinize söyleseniz alacağınız cevap ne olurdu? Ben denedim:
* Saydım.
Koyun, kuzu tamam.
Bir sen eksiksin.

- Fetişik yine ne içtin?


Daha mı saftı eskiden aşk? Bilmiyorum. Bildiğim şu ki sevgili daha değerliydi. Hele ki onunla geçirilen zamanlar. Öyle hadi buluşalım mesajları yoktu. Okullar, dershaneler, üniversiteler gibi imkanlar yok. Düğünlerde görürlerdi belki en çok. Daha eskide su başlarında. Komşuya diye çıkılırdı da görüşülürdü bi ihtimal.
Daha saf mıydı eskiden gerçekten bilmiyorum. Ama öyle hemen bitirmiyorlardı hiçbirşeyi ya da bitiremiyorlardı. Her ne kadar Rock dinlesek de ne demiş Neşet Ertaş Baba;
Bir güzel kız gördüm tutmuş yolunu
Uzatmış gerdana zalim yar telini
Geldi geçti bilmem kimin gelini
Sorsam ÖLDÜRÜRLER,
Sormasam ÖLDÜM.

Dön beri güzel yüzün göreyim
Gerdanda benine yüzüm süreyim
Dedi gel yanıma haber vereyim
Varsam ÖLDÜRÜRLER,
Varmasam ÖLDÜM..

Biliyorum. Gideceksin. Ama.!

0 Yorum


Herşeyden ötesin.
Öyle dünya bir yana sen bir yana değil.
Kıyaslamak zor seni.
Sen zamirinin yanına hangi gibi yakışır?
Durul bazen.
Bulanma.
Yorma arasıra.
En önemlisi zorlama.
Dinliyorsan eğer konuş.
Konuşuyorsan susturma.
Bak hatta gör.
Tanı.
Düşün her an.
Sorgula.
Kızdırma sevgili.
Sınır koyma.
Ben koyarsam da geç alayını.
Öyle kapatma gözlerini kabullenir gibi.
Sevmek esir olmak değil.
Benimse ama sahiplenme.
Ait ol ama köle olma.
Gülümseme işte tam böyle dalga geçer gibi.
Umursama tamam ama ciddiyeti anla.
Hayal kurmana kızmıyorum ki ben sadece hayal deme imkansıza.
Bil demem ancak öğrenmesini bil.
Yürü.
Yanında ben olsam da olmasam da.
Hisset.
Sev demem asla ama değer ver.
Hepsini siktir et de sevgili ne yaparsan yap pişman olma.!!

Nereden Aklıma Geldi ki Şimdi?

2 Yorum

1 Şiir 1 Hikaye

0 Yorum

Uçarı ve İmkansız bir sevgili gibi kahpe yalnızlık.
Ne kadar uzak
O kadar güzel.
Yokluğunda
varlığın ağladığım
Var olsan belki ben hiç olmayacağım.
Kim bilir?
Aynı anda yalnızlaştığımız bir gün
Sana ulaşırım.


* Seni Çok Özledim.
~ Bende.
Çatallı çıkmıştı son kelime telefonu kapatırken. Hani birazını duyarsın da gerisini tahmin edersin ya öyle olmuştu işte. Çok az seni özledim demişimdir, seni özlemeyi özledim daha çok demişimdir hatta. Ama 2 ayı 6 gün geçmişti o gün. Ve ben çok özlemiştim. Bir tekila shot ve 3 duble 50lik bira içmiştim. Bir 50lik daha uyuması için yeterli zamanı alacaktı ömrümden.
Çok sarhoş olmamıştım, alkolle aramız ilginçtir bizim. Bi gün 2 biraya tav olurken başka bi gün 70lik votka bana mısın demez. Cafeden çıktığımda yağmur usul usul çiseliyordu ve ben belki ıslanırım diye adımlarımı küçük atıyordum ama yağmur o gün gününde değildi.
Çok uzakta değildi evi.
Kapıyı anahtarımla açmak alışık olduğum bişey olmadı hiç hele de onun kapısını.
Odasının eşiğinde ne kadar durdum bilmiyorum, bir saat ya da 2 belki.
Sokak lambasının pencereden sızan titrek ışığının teninde gezinmesini izlemenin ve o anne karnındaki bir bebeğin uyuduğu gibi uyurken kokumun sindiği yastığa sarıldığını görmenin etkisi daha çok sarhoş etmişti beni.
Yanına oturdum, ellerimi yüzünde gezdirirken sebepsiz dahası şaşkın bakışlarının arasından sızan gözyaşlarıyla ıslattım dudaklarımı. Yüzü yüzümdeydi. Ağlıyordu.


Devam eder..
Belki..
NOT: Hikaye sikimde değil ama şiiri kaynaksız yayınlayanı yırtarım (,

Am, Göt, Meme Dururken Neden Ayak?

1 Yorum


Defansif Matmazel'e

Neden? Aslında ilginç olan bu soruyu herkesten önce biz kendimize sormuşuzdur. Neden normal insanlar gibi am, göt, meme üçlüsü yeterli olmadı bize? Aslında yanlış olan yeterli olmaması değil diğer insanların bu üçlünün yeterli olması gerektiğini düşünmesi ve hatta standarta bağlanmasıydı. Yoksa am, göt ve meme bizim için de her erkekteki değerini kaybetmez.
"Farklılık hep iyidir."felsefesini hormonlarım benden önce benimsemişse benim yapabileceğim pek bişey yok. Bu bir tercih değil ki. "Bugünden sonra ayaklar seks hayatımda önemli bir yere sahip olacak mına goyım." gibi bir cümle hiç olmadı. Başkasında da olduğunu sanmıyorum. Ha suçu hormonlara atıp bu olaya mutsuzlukla bakmak da huyum değil oğlum. Madem böyleyim böyle yaşamasını öğrenmeliyim diyeli en az 10 yıl olmuştur.

Başlarken

4 Yorum



Bu bloga nasıl geldiniz bilmiyorum. Ama çok fazla da seçenek yok zaten. Ya birinden ayak fetişizmi denen bişey duyup araştırmak için molla google tarafından bana yönlendirildiniz ya ayaklara ilginiz var "ulan ben de mi bu ayak şeysindenim acaba" diye tırsak bir durum içerisinde ve kabullenme aşamasındasınız ya da benim gibi artık ne olduğunu bilen, bilmekle kalmayıp neredeyse ihtisas yapmış biri gibi ayaklar üzerine mevzu olsunda noolursa olsun diyenlerdensiniz. Henüz bi hayran kitlem olmadığı için Fetişik ne yazmış ki acep diye gelen kimse yoktur.
Ayak fetişizminin ne olduğunu araştıran arkadaş, standartların dışına çıkıp sebepleri henüz tam aydınlatılamayan bir şekilde am göt meme dışında da sizi tahrik eden birşeylerin varlığı durumudur. Beni ayaklar deli eder başka birini ayak bileği daha başka birini ise ayakkabı. Sınırlamak imkansızdır. Aklına ne geliyorsa fetisizme malzeme olabilir.
Ayakların kendine farklı etkileri olduğunu yeni keşfeden arkadaş, merak etme. Muhtemeldir ki ilk zamanlarda kabullenemedin hatta dünyada sadece sen bu durumdasın diye düşündün. Sapık olup olmadığnı sorguladın. Ancak şu an gördün ki sapık değilsin. Senin gibi de binlerce insan var. Raad ol be oluuum.
Zaten bunları biliyoruz la yarraaam diyenler, yeni başladık la durun 2 dakika mına goyim.
Bizlere sapık ve iğrenç gözüyle bakan arkaaşlar, sizleri de unutmadım tabi ki. Hoşgörünüze sığnmayacağız ama siktir de çekmeyeceğim tabi ki. Kapımız size hep açık sadece anlamaya çalışın yeter. "Iıyygg bögg" gibi yorumlarınızla yorumlarınız gibi durum oluşturmayın.